Verhuurd Groot horeca paviljoen met terras te koop in Vlaardingen

Adres
Surfpad 50
3132tw Vlaardingen

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 0,- ex BTW per maand

Oppervlakte
+/- 500 m2 exclusief terras

Aantal zitplaatsen
200

Verplichtingen
Geen


Omschrijving

VERHUURD Midden in recreatie gebied de Krabbeplas langs de A20 van Rotterdam naar Hoek Van Holland ligt Paviljoen ‘de Krabbeplas’. In de volksmond staat dit gebied beter bekend als ‘het Surfmeer’. Het paviljoen ligt ter hoogte van de zonneweide en het zandstrand bij het zwemmeer en het surfmeer. Dit is de plek waar veel inwoners van Vlaardingen en Maassluis zomers afkoeling zoeken en in de overige jaargetijden genieten van de natuur.

Bij het paviljoen is een ruime parkeerplaats waardoor het ook goed geschikt is voor de zakelijke markt, denk aan vergaderingen, borrels etc. Aan de achterzijde van het pand is een snack-kiosk gevestigd voor de drukke zomerse dagen. Binnen is het verdeeld in twee van elkaar af te scheiden ruimtes met in allebei de ruimtes een vide met overzicht over de begane grond. Aan de voorzijde van het pand is een enorm terras met uitzicht over het water.

Recreatiegebied ‘De Krabbeplas’ zal de komende jaren een flinke impuls krijgen door de bouw van de Blankenburgtunnel iets verderop. Vanuit dit project worden er extra voorzieningen in het recreatiegebied aangebracht. Gesproken wordt er onder andere over aanleg van betere fiets en wandelpaden maar ook een kano baan behoort nog tot de mogelijkheden. Ook zal het zwemwater zeer waarschijnlijk aangesloten worden op doorstromende waterwerken waardoor de kwaliteit van het zwemwater zal toenemen.

De mogelijkheden van dit paviljoen zijn zeer divers, het kan geëxploiteerd worden als een soort van strand exploitatie in het hoogseizoen en met feesten en partijen in het laagseizoen. Het leent zich echter ook goed voor een pannenkoekenrestaurant of gezien de ligging en parkeergelegenheid voor een familie restaurant of wereldkeuken restaurant.

Naast dit alles zijn er zeker nog meer mogelijkheden, is je interesse geprikkeld neem dan contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.