Verkocht Bezorgrestaurant ter overname in Vlaardingen

Adres
Verheijstraat 177
3131DS Vlaardingen

Vraagprijs
€ 0,- VERKOCHT

Huurprijs
€ 0 ,- VERKOCHT vrij van BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
70 m2

Verplichtingen
Géén

Website
www.mamaskookhoek.nl


Omschrijving

Bezorgrestaurant ter overname in Vlaardingen (+/-75.000 inwoners). De keuken ligt logistiek op een zeer goede locatie er kan vanaf hier een groot gebied met consumenten bediend worden. Het pand is nu volledig ingericht als Surinaams / Javaanse keuken, maar ieder concept zou hier van start kunnen gaan.

Het pand is zeer ruim en heeft een gunstige huur, deze bedraagt 725,- euro per maand vrij van btw. Omzet cijfers zijn aantoonbaar en groeiende. Huidige ondernemer heeft wegens privé omstandigheden onvoldoende tijd voor deze onderneming waardoor ze heeft besloten te willen verkopen. De onderneming is gewoon nog geopend en is als een lopend bedrijf over te nemen.

De vraagprijs is € ,- euro voor goodwill en het inventaris, een perfecte kans voor een startende ondernemer die in een snelgroeiende bezorgmarkt in dit pand een start wil maken. Er zijn los van de huurprijs geen verdere huur of lease contracten, ook hoeft er geen personeel overgenomen te worden.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.