VERKOCHT Horecaruimte in Regentesse / Valkenboskwartier

Adres
Weimarstraat 139
2562GV Den Haag

Vraagprijs
€ 0 voor overname inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 0,- excl. BTW

Oppervlakte
130 m2

Verplichtingen
Speelautomaten


Omschrijving

*Verkocht* Tussen het Regentesseplein en de Beeklaan schuin tegenover de Albert Heijn en Excelsior sport ligt dit horeca object.
Dit horeca object is recent gesloten en was in gebruik als café, met openingstijden tot 23.00 uur. De vorige eigenaar heeft de onderneming flink verbouwd maar de verbouwing is nog niet helemaal af.

De onderneming is ingedeeld met een grote rookruimte aan de voorzijde, een lange zitbar met daarnaast een bartafel. Achter de achterwand van de bar is er is een keuken ruimte gemaakt waar nog geen apparatuur in is geplaatst. Op de begane grond is nog toilet en een ruim zitgedeelte wat af kan worden gesloten van het bar gedeelte.
Op de eerste verdieping is een toilet en een ruime kamer, bij het toilet is een voorbereiding gemaakt voor een douche gedeelte. Deze locatie is goed te exploiteren als koffietent of als café met een eenvoudige keuken. Vanuit de verhuurder is er een verplichting op het plaatsen van 2 speelautomaten, hierdoor dient er wel een hoogdrempelig horeca concept te worden gevoerd.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.