VERKOCHT Lunchroom / restaurant in winkelcentrum “de Hoven” in Delft.

Adres
Papsouwselaan 482
2624ep Delft

Vraagprijs
€0 Op aanvraag

Huurprijs
€ 0,- per maand. Excl. BTW

Oppervlakte
168 m2

Aantal zitplaatsen
68 binnen en 24 buiten

Verplichtingen
Overname personeel: 1x 12 uur schoonmaak 1x 24 uur bediening/ keuken Leasecontract koffiemachine


Omschrijving

Dit goedlopende horecabedrijf is gevestigd direct naast de hoofdingang van het recent gerenoveerde, drukke winkelcentrum “de Hoven” in Delft. Op een goede zichtlocatie met grote raampartijen. Het winkelcentrum biedt een uitgebreid winkelaanbod van ongeveer 60 winkels met o.a. Jumbo, en Hema als publiekstrekkers.

Het wordt op dit moment geëxploiteerd als een petit restaurant met de nadruk op lunch, waarbij de Portugese roots van de eigenaar in de keuken terug te vinden zijn. De onderneming is met minimale investeringen zeker goed voort te zetten op de huidige wijze.

De verhuurder heeft aangegeven dat er ook mogelijkheden om het aantal meters flink te vergroten waarbij het binnen terras volledig aan het restaurant kunnen worden toegevoegd. Hiermee wordt deze ruimte zeer geschikt om er een restaurant van te maken met een volledige dag en avond functie. Totale oppervlakte inclusief terrassen is nu +/-168m2. In een eventuele nieuwe situatie zou het oppervlakte +/- 285m2 kunnen worden.

De onderneming heeft in de loop der jaren een vaste klantenkring opgebouwd. De huidige openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag vanaf 9.00 tot 20.00 uur. Vrijdagavond is koopavond, dan is het restaurant geopend tot 21.00 uur.

Ondanks het feit dat de onderneming mooie omzetten draait met goede winst, willen de ondernemers afscheid nemen van hun “diamant” om na jaren horeca meer tijd aan het gezin te kunnen besteden.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.