Verkocht Restaurant exploitatie van ruim 200m2 op de Markt in Delft aangeboden

Adres
Markt 3
2611gp Delft

Vraagprijs
€0

Huurprijs
€ 0,- ex BTW

Oppervlakte
216 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 100

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

Restaurantexploitatie van ruim 200m2 op de Markt in Delft aangeboden. Het gaat om een bestaande exploitatie op een toplocatie met veel traffic in Delft. Huidig concept kan direct worden overgenomen en heeft zijn succes bewezen, maar de inrichting maakt ook een ander concept mogelijk. Het huidige concept staat zeer hoog op aangeschreven op o.a. Iens, Tripadvisor en Google. De doelgroep is zeer divers: gezinnen, groepen, bedrijfsleven, stelletjes en vrienden. Maandcijfers inzichtelijk indien interesse concreet is.

Indeling:

1) Entree op begane grond, bestaat uit bar en 16 zitplaatsen
2) Trap naar boven, hoogteverschil 1 meter en heeft 45 zitplaatsen met uitzicht op de gracht
3) Souterrain biedt ruimte aan 30 gasten, vaak gebruikt voor groepen
4) De keuken, sanitair en opslag eveneens op souterrain
5) Een terras van 15m2 wat plaats biedt aan 12 gasten

Het grootste deel van de inventaris is 2 jaar oud en vrij van verplichtingen. Reden van verkoop is dat de huidige ondernemers zich gaan focussen op een nieuw concept buiten Delft.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.