VERKOCHT Restaurant in centrum van Voorhout te koop

Adres
Herenstraat 74
2215kj Voorhout

Huurprijs
0 ex BTW

Oppervlakte
160 m2

Aantal zitplaatsen
60 binnen en 12 op terras

Verplichtingen
Geen


Omschrijving

VERKOCHT Lekker Gewoon is een restaurant voor jong en oud met een warme en gastvrije sfeer. Lekker Gewoon voert een gevarieerde en veelzijdige menukaart. De keuken is aan de achterzijde van het restaurant gevestigd om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van het verkoop oppervlak. Het restaurant is 2,5 jaar geleden volledig verbouwd en ingericht, de zaak kan zonder wijzigingen zeker goed worden voortgezet maar het leent zich ook voor een ander concept. Hierbij kun je denken aan; pannenkoeken, een steakhouse, sushi of een fondue restaurant.

Het afgelopen jaar is een behoorlijke omzet gedraaid welke zeker nog uit is te breiden. Huidig ondernemers zijn slechts geopend van dinsdag t/m zondag van 17.00 tot 21.00 uur. Een zeer belangrijk voordeel bij deze onderneming is de lage huur, deze is slechts € 0 exclusief BTW per maand. Lekker Gewoon vindt u in het centrum van Voorhout, met gratis parkeergelegenheid op loopafstand!


Bij de juiste kandidaten zijn financieringsmogelijkheden bespreekbaar. Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.