VERKOCHT Restaurant in Delft met 200 zitplaatsen

Adres
Bachsingel 1
2625SZ Delft

Vraagprijs
€ 0 verkocht

Huurprijs
€ 0,- per maand excl. BTW

Oppervlakte
500 m2

Aantal zitplaatsen
ruim 200

Verplichtingen
Geen


Omschrijving

Op één van de dichtstbevolkte gebieden van Nederland in een voormalig sporthal ligt dit Oriëntaals restaurant in Delft.

Dit grote restaurant wordt nu als wok-restaurant geëxploiteerd en bestaat reeds 9 jaar. Het heeft in de loop der jaren een grote naam in de wijde omtrek weten te genereren welke zich ook vertaald in de omzetten. De totale oppervlakte van circa 500 m2 biedt plaats aan minimaal 200 gasten. Er is een (open) keuken, een ruime dubbele toiletgroep en een grote opslag met koelcel.

Het pand staat vrij en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de auto en is er een fietsenstalling voor de deur. Het restaurant is op dit moment geopend van dinsdag t/m zondag van 16.00 uur tot 22.30 uur. De locatie is per direct beschikbaar en wordt opgeleverd vrij van verplichtingen.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via 06-83900428 of per mail op rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.