Verkocht Restaurant in Den Haag

Adres
Prins Hendrikstraat 55A
2518HK Den Haag

Vraagprijs
€0 op aanvraag, ook te pacht of huurkoop

Huurprijs
€ 0,- per mnd vrij van BTW

Oppervlakte
150 m2

Aantal zitplaatsen
81 binnen en 32 op het terras

Verplichtingen
Personeel, Grolsch


Omschrijving

Dit prachtige horecabedrijf ligt midden in het bruisende Zeeheldenkwartier. Het restaurant is hoogwaardig verbouwd, ingericht en is met recht instap-klaar te noemen!
Restaurant “Hendriks” is een modern Restaurant/Eetcafé waar gasten graag komen voor heerlijke cocktails, bieren, hapjes en mooie gerechten. Dit alles in een warme huiselijke maar wel hippe sfeer.

“Hendriks” is begin 2018 geopend en kende een goede start, een diversiteit aan gasten weten “Hendriks” inmiddels te vinden. Toch merken de eigenaren dat ze het restaurant niet de aandacht kunnen geven die het verdiend vanwege hun twee andere ondernemingen op het Zuiderstrand.

Restaurant “Hendriks” kan zonder meer worden voortgezet op huidige wijze, maar er liggen ook nog veel kansen. Denk hierbij aan uitbreiding van openingstijden met een lunch functie. Of meer doen met feesten en partijen in het achterste gedeelte van de zaak.

De indeling is als volgt;

• Vlonder terras met 32 Zitplaatsen.
• Restaurant gedeelte met 36 zitplaatsen.
• Ruime klassieke bar met 10 Zitplaatsen.
• Achter gedeelte met open keuken voor feesten/partijen/a la carte met 35 zitplaatsen.
• Open keuken met een praktische indeling.

Neem binnen ook een kijkje via Youtube:

Bij de juiste kandidaat zijn er mogelijkheden voor huurkoop of pacht van de onderneming.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.