VERKOCHT Restaurant in het centrum van Alphen aan den Rijn te koop

Adres
Hooftstraat 95
2406ge Alphen aan den Rijn

Huurprijs
0 per maand exclusief BTW

Oppervlakte
150 m2

Aantal zitplaatsen
50

Verplichtingen
Brouwerij


Omschrijving

VERKOCHT Sfeervol restaurant in het centrum van Alphen aan den Rijn.

De uitstraling van de zaak is sfeervol, modern en geschikt voor verschillende exploitatievormen en concepten. Denk bijvoorbeeld aan een hoger niveau klassiek restaurant, brasserie, steakhouse maar ook voor een goed hamburgerconcept of iets dergelijks. Vanuit het restaurant hebben de gasten een mooi uitzicht op de Oude Rijn waarop veel scheepvaart verkeer is. Het is mogelijk om met een boot aan te meren bij het restaurant en bijvoorbeeld picknickmanden of iets dergelijks te verkopen aan de passanten. De keuken is ingericht en qua indeling en apparatuur geschikt voor het voeren van een uitgebreide menukaart.

Het gaat om een restaurant van ruim 150 m2 met 50 ruime zitplaatsen en een apart afhaal gedeelte. De zaak is eventueel inpandig met flink wat meters uit te breiden is, hiervoor is wel goedkeuring van de gemeente vereist.

De huidige ondernemer heeft een andere uitdaging waar hij zijn focus op wil leggen waardoor hij deze onderneming wil verkopen.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.