VERKOCHT Strandpaviljoen in Kijkduin ter overname

Adres
Zuiderstrand Den 6
2511XX Den Haag

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 0-

Oppervlakte
200 m2 binnen en 600 m2 terras

Aantal zitplaatsen
300 waarvan 200 op het terras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERKOCHT Beachclub Leef! Is een goed onderhouden strandpaviljoen met goede ligging voor mooie zomerse dagen maar ook voor feesten en partijen. Dit is echt een kans om te gaan ondernemen op het strand.

Dit strandpaviljoen is een seizoensgebonden exploitatie en mag van maart t/m oktober worden geëxploiteerd.
Door de goede ligging aan het strand van Kijkduin leent de locatie zich uitstekend voor vergaderingen, workshops, feesten en partijen.
Voor de nieuwe ondernemer liggen er veel kansen om de omzet uit te breiden door het concept te wijzigen en de locatie nog meer in de markt te zetten voor feesten en partijen.
Op dit moment is het paviljoen in gebruik als vestiging van de Tapas formule Leef Tapas. De ondernemers willen hun meer gaan focussen op uitbreiding van deze formule in andere steden waardoor ze ervoor kiezen om deze voor hun concept afwijkende exploitatie te verkopen. De exploitatie wordt dan ook zonder de naam “Leef” verkocht en alle logo’s etc zullen moeten worden verwijderd.

Het paviljoen is in goede staat en heeft een warme moderne uitstraling. Het terras heeft 200 zitplaatsen en 100 zitplaatsen binnen in het restaurant gedeelte.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl vermeld hierbij graag de code ID 3083.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.