Warm ingericht café restaurant in Vlaardingen te koop

Adres
Hoogstraat 21
3131bl Vlaardingen

Vraagprijs
€ 0 op aanvraag

Huurprijs
€ 0

Oppervlakte
170 m2

Aantal zitplaatsen
80 binnen en 32 terras

Verplichtingen
Brouwerij, personeel en speelautomaten

Website
https://youtu.be/5JNcsURyibQ


Omschrijving

VERKOCHT Bierlokaal Antonius is een mooi warm ingericht café restaurant waar bieren gecombineerd worden met een heerlijke gerechten. De onderneming heeft 170 m2 oppervlakte met 80 ruime zitplaatsen en een klassieke grote bar. De keuken is netjes en geschikt voor het voeren van een uitgebreide menukaart. Voor de gevel is er een gezellig terras met 32 stoelen en 8 tafels tegenover de Lucaskerk.

In de directe omgeving zijn er de afgelopen jaren veel nieuwbouw woningen opgeleverd in het hogere segment. Vlaardingen is een gemeente dichtbij Rotterdam met 72.000 inwoners, Bierlokaal Antonius zit aan de rand van het centrum op de Hoogstraat vlakbij de Aeolus molen en het Buizengat.

De onderneming draait een flinke omzet met een goed resultaat, een koper kan deze omzet nog verder uitbouwen door de openingstijden en dagen te verruimen.
Op dit moment is Bierlokaal Antonius van woensdag t/m zondag geopend vanaf 16.00 in de middag. De gemeente Vlaardingen heeft in het horecaconcentratiegebied volgens hun website de volgende maximale openingstijden: “Restaurants op zondag tot en met donderdag tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur. Cafés in het horecaconcentratiegebied op vrijdag en zaterdag tot 04.00 uur.”


Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.