Wijnbar in Naaldwijk te koop

Adres
Rembrandtstraat 1C
2671GC Naaldwijk

Vraagprijs
€ 145.000,- Voor goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 2.266,- Ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 85 m2

Aantal zitplaatsen
36 binnen en 12 op het terras

Verplichtingen
Heineken pils via de Huurovereenkomst en Speelautomaten


Omschrijving

VERKOCHT Posthouse Wijnbar is voor vele inwoners van het Westland een plek waar ze mooie herinneringen hebben gemaakt. Na meer dan 5 jaar wil de huidige eigenaresse de bar verkopen om een nieuw avontuur aan te kunnen gaan.

Posthouse Wijnbar is een overzichtelijke bar met een smaakvolle inrichting waar er een hoofdrol voor mooie wijnen is weggelegd. Het is met name gericht op de verkoop van dranken waarbij er vanuit de compacte keuken heerlijke hapjes worden geserveerd. De Wijnbar gaat in de middag open en rond 02.00 ‘s-nachts verlaten de laatste gasten de bar.

De onderneming bestaat uit de begane grond van ongeveer 85 m2, met de bar, keukengedeelte, toiletten en de opslagruimte. Aan de voorzijde is er een sfeervol gevelterras. Deze onderneming draait mooie omzetten en goede winst en is zeker met huidig concept goed voort te zetten. Het leent zich gezien de gunstige ligging ook zeker voor andere concepten waarbij eten en lunch een grotere rol kunnen spelen.

Posthouse Wijnbar is gevestigd in winkelstraat de Rembrandtstraat in het centrum van Naaldwijk, een plek waar veel passanten langs komen. Het adres heeft de bestemming Centrum met Horeca tot en met categorie 2. Naaldwijk maakt deel uit van de Gemeente Westland, een veelzijdige gemeente met meer dan 100.000 inwoners.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.