XEetcafe de Admiraal in Maassluis te koop

Adres
Markt 16
3142GG Maassluis

Vraagprijs
€ 0,-VERKOCHT voor overname van Goodwill en Inventaris

Huurprijs
€ 0,- VERKOCHT Horeca ex BTW én € ,- woonruimte vrij van BTW

Huurborg
min. 3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 75 m2 horecaruimte en 54 m2 terrassen

Verplichtingen
Brouwerij AB-Inbev en Speelautomaten

Website
https://www.facebook.com/eetcafedeadmiraal/


Omschrijving

VERKOCHT Eetcafé de Admiraal is een modern Eetcafé op 75 m2 begane grond met twee zonnige terrassen van in totaal 54 m2 aan het horeca plein van Maassluis.

Huidig ondernemers hebben het Eetcafé begin 2019 aangekocht en flink verbouwd. Zo is er in de kelder een mooie keuken aangebracht waardoor er een goede maaltijd kan worden geserveerd. Verder is de zaak opgefrist en heeft het een modernere look gekregen. Reden van verkoop is dat huidig ondernemer er tegen aan loopt dat hij deze onderneming niet kan combineren met zijn andere werkzaamheden waardoor hij heeft besloten deze mooie zaak te verkopen. De onderneming kan goed als Eetcafé worden voortgezet ,waarbij de zomer aan het plein een mooie kans is met het terras en het groeiende aantal toeristen dat het centrum van Maassluis bezoekt. In de directe omgeving is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Boven het Eetcafé zit een zeer ruime woning welke alleen bewoond mag worden door de ondernemer of personeel van de Horeca ondernemer/huurder.

• Aantal m2: 75 m2 binnen en 54 m2 terras (eventueel uit te breiden)
• Vraagprijs: € 4l
• Verplichtingen: Speelautomaten en Brouwerij
• Huur Horeca: € ,- ex. BTW
• Huur Woonruimte: €- vrij van BTW

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.