Te koop: Horeca Paviljoen De Klip in Wassenaar

Omschrijving

Te koop: Horeca Paviljoen "De Klip" in Wassenaar!

Ontdek deze unieke kans om het charmante Horeca Paviljoen "De Klip" over te nemen, gelegen naast Attractiepark Duinrell en de toegangsweg naar het prachtige strand van De Wassenaarse Slag, omringt door een bosrijke omgeving.

Bezoekers van De Klip zijn een gevarieerd publiek bestaande uit toeristen, wandelaars, zakenmensen, gezinnen en vele anderen, die allemaal samenkomen om te ontspannen in de warme sfeer van "De Klip". Het paviljoen beschikt over een heerlijk terras en een speelgelegenheid voor de kinderen, waardoor het de perfecte plek is voor gezinnen om te genieten van een gezellige middag. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid direct bij het paviljoen, wat het gemakkelijk toegankelijk maakt voor gasten.

Na vele succesvolle jaren heeft de huidige ondernemer besloten haar leven een nieuwe wending te geven en daarom staat "De Klip" nu te koop. Een mooie kans op deze fantastische plek jouw Horeca-avontuur te beginnen, een eigen draai eraan te geven en de omzet verder uit te bouwen. Op dit moment is De Klip van dinsdag van 9.00 - 15.00, woensdag tot en met vrijdag open van 9.00 - 19.00 en in het weekend van 07.00 - 20.00. Uiteraard zijn deze openingstijden en dagen nog uit te breiden.

Belangrijk om te weten: De grond wordt gehuurd van de Gemeente Wassenaar, en een nieuwe huurder zal een integriteitstoets volgens de BIBOB ondergaan.

Dit is met recht een kans om een goed gevestigd Horecapaviljoen over te nemen. Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Katwijkseweg 2
2242PA Wassenaar

Vraagprijs
€ 175.000,- Voor Goodwill, Inventaris en opstal

Huurprijs
De grondhuur bedraagt op dit moment € 430,27 ex BTW per maand (Wordt per kwartaal gefactureerd)

Huurovereenkomst

Oppervlakte
Totaal gehuurd perceel is 650 m2 waarvan 78 m2 Paviljoen

Aantal zitplaatsen
38 binnen en 45 op het terras

Verplichtingen
Overname personeel

Website
https://www.paviljoendeklip.nl/

Bestemmingsplan
  • De bestemming is Horeca en geschikt voor een café, restaurant, koffie of theehuis of een combinatie van deze functies met de daarbij behorende erven, terrassen en paden. Klik hier voor het bestemmingsplan.
  • De Gemeente Wassenaar hanteert in de APV de volgende sluitingstijden voor Horeca: a. Van 24.00 uur tot 05.00 uur voor zover het niet de categorie “middelzware horeca” of “zware horeca” betreft; b. Van maandag tot vrijdag tussen 00.30 uur en 05.00 uur, en op zaterdag en zondag tussen 03.00 uur en 05.00 uur ingeval van de categorie “middelzware horeca” en “zware horeca”.


  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter