B&B met horecaruimte inclusief vastgoed te koop in regio Rotterdam

Omschrijving

Een uniek object met de mogelijkheid om direct te kunnen ondernemen met de charme van een boutique hotel en de gastvrijheid van een Bed & Breakfast. Dit object ademt de passie van de huidige ondernemer en het heeft zes prachtige ruime kamers en een mooi kleinschalig restaurant gedeelte, vergaderzaal, terras en tuin. Het komt niet vaak voor dat dit soort locaties te koop aan worden geboden en dan zeker niet in combinatie met de aankoop van het vastgoed. Het object ligt in de Metropoolregio Rotterdam en heeft een goede bereikbaarheid in een prachtige omgeving.

Het betreft hier een discrete opdracht, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Benieuwd hoe we dat zien, neem dan telefonisch contact op met Rik Hendriks via 06-83900428 of stuur een mail naar rik@dehorecatussenpersoon.nl of klik hier voor Whatsapp. en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres

Metropoolregio Rotterdam Den Haag

Vraagprijs
Goodwill, Inventaris en vastgoed € 1.600.000,- K.K.

Huurprijs
alleen verkoop inclusief vastgoed € 0

Oppervlakte
0 op aanvraag beschikbaar

Aantal zitplaatsen
0 op aanvraag beschikbaar

Verplichtingen
0 op aanvraag beschikbaar

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter