Borrel Bar Bites in Maassluis te koop

Omschrijving

Prachtige plek om te wonen in combinatie met ondernemen in het historische centrum van Maassluis. Borrel Bar Bites is een knus restaurant met een flink terras van 54 m2 aan hét horeca plein. In de middag en avond kun je terecht voor een cocktail of een speciaal biertje van de tap in een sfeervolle bar of op het terras. Voor een heerlijke lunch of diner kan er worden gekozen uit diverse kleine gerechtjes of fingerfood. Deze gerechten zijn makkelijk om te delen en worden geserveerd op mooie planken.

Borrel Bar Bites is modern en warm ingericht met op de begane grond een overzichtelijke bar, het restaurant gedeelte met zowel hoge als lage zitjes, de toiletgroepen en een koelcel. De praktische keuken en spoelkeuken zijn beide in de ruime kelder. Boven het horeca gedeelte is er nog een woning met twee verdiepingen en een ruime zolder welke eventueel als woonruimte voor de ondernemer kan worden gebruikt. Deze woning heeft geen eigen opgang en is voorzien van een eenvoudige keuken, douchecabine, woonkamer en nu één slaapkamer met de mogelijkheid om nog twee of drie kamers te maken.

Reden van verkoop is dat huidig ondernemer er tegen aan loopt dat hij deze onderneming niet kan combineren met zijn andere werkzaamheden waardoor hij heeft besloten deze mooie zaak te verkopen. Het geheel kan zeker voort worden gezet onder huidig concept maar het leent zich ook goed voor andere concepten met nog meer bar functie zoals een cocktail bar of speciaal bier of muziekcafé. Het heeft een oppervlakte van +/- 75 m2 begane grond met een flink terras van 54 m2 aan hét horeca plein van Maassluis. In de directe omgeving is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Al met al is dit een mooie kans om op deze prachtige locatie te wonen en te werken op het horeca plein in Maassluis.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Markt 16
3142GG Maassluis

Vraagprijs
€ 115.000,- voor goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 2.287,- Horeca ex BTW én € 385,- woonruimte vrij van BTW

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 31-01-2024 en wordt daarna met 5 jaren verlengd
  • Woonruimte dient bewoond te worden door de ondernemer of personeel van de onderneming

Oppervlakte
+/- 75 m2 horecaruimte en 54 m2 terrassen

Aantal zitplaatsen
+/- 40 binnen en +/- 68 op het terras

Verplichtingen
Brouwerij AB-Inbev en Speelautomaten (Speelautomaten tot augustus 2031)

Bestemmingsplan
De bestemming is “Centrum” met de specifieke functieaanduiding “horeca tot en met horecacategorie 2”. Klik hier om het betreffende bestemmingsplan met bijbehorende regels in te zien.

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter