Eetcafe met terras te koop in Den Haag

Adres
Reinkenstraat 8
2517CV Den Haag

Vraagprijs
€ 99.000,-

Huurprijs
€ 2.750,- per maand ex. BTW

Huurborg
Drie maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 100 m2 binnen en +/- 40 m2 terras

Aantal zitplaatsen
40 binnen en 45 op de terrassen

Verplichtingen
Speelautomaten

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Dit gezellige eetcafé in Den Haag, is een gezellig bruin café in de Reinkenstraat met eerlijke producten, wisselende specialiteiten en een diversiteit aan dranken. Eetcafé Foots staat daarnaast bekend om de lekkere saté en optredens van uiteenlopende artiesten.

Dit eetcafé ligt aan de altijd gezellige en levendige Reinkenstraat in de wijk Duinoord te Den Haag. Deze straat is in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een straat met bijzondere winkeltjes en gezellige eetcafeetjes.

Huidig onderneemster heeft besloten om haar onderneming te verkopen zodat ze meer tijd voor het gezinsleven kan maken. Voor een nieuwe ondernemer liggen hier zeker kansen om de onderneming verder uit te bouwen. Denk hierbij aan meer evenementen organiseren of een interne verbouwing waardoor er meer zitplaatsen kunnen worden gemaakt.

Aan de voorzijde is er een gezellig vlonder-terras met +/- 15 zitplaatsen. Binnen is de ruimte opgebouwd uit verschillende zitjes en ophogingen met in het midden een sfeervolle bar. Aan de achterzijde is er nog een tuin-terras met +/- 30 zitplaatsen. Verder is er op de begane grond een grote opslagruimte, de toiletten en de keuken. In de kelder is er nog een opslagruimte en de bierinstallatie.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.