Groot Restaurant in Naaldwijk ter overname

Adres
Molenstraat 22
2671EX Naaldwijk

Vraagprijs
€ 195.000,- voor Goodwill en Inventaris

Huurprijs
€ 6.000,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 350 m2

Aantal zitplaatsen
130 Restaurant, 90 Feestzaal en 20 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://www.akropolis-naaldwijk.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Bij Plaka Akropolis komen gasten om te genieten van de heerlijke Griekse gerechten zoals Stifado, Souzouki en Gyros. Ook het onbeperkt eten van Griekse Tapas is bij Plaka Akropolis een succes.

Aan de voorzijde heeft Plaka Akropolis een heerlijk terras. Eenmaal binnen worden de gasten verrast door de ruimte. Een flinke bar met gezellige zitjes en flink wat stoelen in het restaurant gedeelte bieden ruim 130 zitplaatsen.

Dan is er nog de sfeervolle feestzaal met glazen plafond en ruim 90 zitplaatsen welke als uitbreiding van het restaurant wordt gebruikt op drukke avonden of voor besloten diners. Regelmatig wordt het diner of een feestavond opgeluisterd met bijvoorbeeld een Griekse zanger.

Plaka Akropolis heeft de beschikking over een grote keuken, opgedeeld in twee delen; één kant voor het restaurant en de andere voor afhalen en bezorgen. Huidig eigenaar wil deze onderneming verkopen omdat hij toe is aan nieuwe uitdagingen en daar graag zijn focus op wil vestigen.

Neem een kijkje binnen via Youtube:
Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.