Horeca met terrasboot in Den Haag te koop

Adres
Groenewegje 115
2515LP Den Haag

Vraagprijs
€ 95.000,- voor Goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 2.100,- per maand vrij van BTW

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 210 m2

Aantal zitplaatsen
45 binnen en 38 op de boot

Verplichtingen
Géén

Website
https://www.cocktailbarthecourt.com/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

The Court is een moderne Cocktailbar met klasse, het concept heeft een knipoog naar de Stad van Vrede en Recht; Den Haag. De cocktails hebben namen welke af zijn geleid vanuit de Rechtspraak en Wetten. Deze locatie leent zich ideaal voor het doorzetten van het concept, maar het aanbieden van diner, zeker met zo’n mooie terrasboot en grote keuken is een uitgelezen kans!

Gault millau heeft in de editie van 2019 een stuk aan The Court gewijd.

The Court is gelegen aan het Groenewegje met een terrasboot! De boot biedt plaats aan 38 personen. Deze terrasboot heeft vanaf einde van de middag de zon en is dus ideaal gelegen in verband met borrel en diner. Er worden geen vergunningen meer uitgegeven voor het houden van een terrasboot.

Het interieur is zo ingericht dat er meerdere mogelijkheden zijn, zeker het serveren van diner is een grote kans. Het interieur heeft mooie donkere kleuren, chesterfield zithoekjes en leren meubels. De eigenaren hebben een bar op maat laten bouwen met 2 cocktail werkstations. Binnen biedt plaats aan ongeveer 45 gasten. Aan de gevel, rondom is nog ruimte voor een terras.

De keuken is volledig uitgerust voor het bereiden van diner. De huidige eigenaren maken weinig gebruik van de keuken aangezien ze geen diner aanbieden. Dit hebben ze in het verleden wel gedaan en dat bleek een succes. Helaas is de chef terug naar Italië gegaan, waardoor er besloten is om te stoppen met het diner. Achter de keuken is een zeer ruime opslag aanwezig. Deze opslag zou mogelijk teruggeven kunnen worden aan de verhuurder, hij zou deze willen ombouwen tot appartement. Dit zal in verder overleg met de verhuurder besproken kunnen worden.

De huurprijs is €2.100,00 per maand excl btw. De vergunning is een categorie 2 en laat openingstijden toe tot 01.30 uur doordeweeks en tot 02.30 uur in het weekend. The Court is vanwege het concept alleen in de avonduren geopend.

De ondernemers in deze wijk zijn actief betrokken bij het op de kaart zetten van de ‘Avenue Culinair’. Enige jaren geleden is begonnen met Jazz in de Gracht, wat is uitgegroeid tot een zeer populair en geliefd 3-daags festival. De diversiteit aan horeca en wat er nog komen gaat, zal dit stukje Den Haag tot een gewilde locatie maken, niet alleen bij Locals, Expats, maar ook zeker bij toeristen. Het Groenewegje ligt tussen het Centraal Station, centrum en Hollands Spoor in, alles is op loopafstand. Door deze centrale ligging is er altijd wel een bus, tram of trein die in de buurt stopt.

Al met al een centraal gelegen, instap-klare onderneming met een smaakvolle inrichting en een gewilde terrasboot!

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.