Prachtig Horecabedrijf in Bergschenhoek te koop

Omschrijving

Josh & Juuls Foodbar is dé bestemming voor gasten uit de wijde omgeving die willen genieten van gastvrijheid. Of men nu komt voor shared dining, lunch, diner of gewoon een gezellige borrel, bij Josh & Juuls ben je aan het juiste adres. Zoals de naam al aangeeft, is deze foodbar dé plek om te genieten van heerlijke gerechten, goede wijn en smaakvolle cocktails.

Bij binnenkomst is menig gast direct onder de indruk van de ruimte. De sfeervolle moderne bar en open keuken trekken meteen de aandacht. Met 80 zitplaatsen, bestaande uit verschillende soorten zitgelegenheid zoals banken en hoge en lage zitjes, bieden ze voor ieder wat wils.

Bovendien is de open keuken uitgerust met goed onderhouden apparatuur, zodat er altijd kwaliteit kan worden geleverd. Op het zonnige terras, dat het hele jaar door geopend is op het plein, is het heerlijk vertoeven. Dankzij de gunstige ligging tussen de winkels is er altijd wat te zien. Bovendien biedt de groei van het aantal inwoners naar 70.000 volgens de toekomstplannen van de Gemeente Lansingerland vele kansen voor een nieuwe ondernemer.

Hoewel het huidige concept uitstekend is, biedt de ruimte en inrichting ook mogelijkheden voor andere concepten. De veelzijdigheid van deze locatie is een waardevol voordeel, ook is er ruimte voor uitbreiding van openingsdagen en tijden. Josh & Juuls Foodbar is op dit moment geopend op woensdag en donderdag van 16.00 tot 22.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur, en op zondag van 12.00 tot 22.00 uur. De huidige eigenaren hebben besloten de onderneming te verkopen omdat ze toe zijn aan nieuwe uitdagingen. De overname prijs is op aanvraag beschikbaar.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
de Kruin 4
2661DJ Bergschenhoek

Vraagprijs
€ 0,- Prijs in overleg te bepalen

Huurprijs
€ 4.391,- ex BTW per maand

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 31-12-2028 en wordt telkens met 5 jaar verlengd
  • Huurwaarborg ter grootte van 3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 214 m2

Aantal zitplaatsen
80 binnen en 70 terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://www.josh-en-juuls.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter