Restaurant in de Markthal Rotterdam te koop

Omschrijving

Elliniko is gevestigd in de Markthal, met 8 miljoen bezoekers per jaar dé grootste toeristische trekpleister van Rotterdam. De bezoekers zijn ook daadwerkelijk actief in de Markthal. Direct vanaf het begin van de Markthal eind 2014 is Elliniko aanwezig.

Elliniko is heeft op de begane grond en het terras aan de buitenzijde voornamelijk gericht op omzetsnelheid met een meer Streetfood-achtig concept. Op de eerste etage meer gericht op rustig dineren met een overdekt terras in de Markthal. Vanaf dit terras is er een fantastisch uitzicht op de drukte rondom de kraampjes en de fraaie architectuur.

Elliniko heeft een zeer goede omzet en resultaat en is met huidig Grieks concept goed voort te zetten. Maar het leent zich ook zeker voor andere concepten. Op beide verdiepingen is er een zelfstandige bar en keuken zodat het geheel ook voor twee verschillende concepten kan worden gebruikt.

De onderneming bestaat uit de begane grond met één unit van 124 m2 en op de 1e etage 2 units van 111 en 112 m2. Verder hoort er ook nog een opslagruimte van 51 m2 op verdieping -1 bij. Elliniko is zowel van buiten als ook via de Markthal bereikbaar en heeft een centrale ligging. De begane grond wordt ook gebruikt om de Street food take-away gerechten te verkopen.

Huidig ondernemers hebben besloten te willen verkopen omdat ze hun focus op hun andere onderneming in Vlaardingen willen leggen.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Grotemarkt 184
3011PA Rotterdam

Vraagprijs
De vraagprijs is op aanvraag beschikbaar € 395.000,-

Huurprijs
€ 10.683,- Ex BTW per maand exclusief servicekosten en promotiebijdrage

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
398 m2 totaal incl. 51 m2 opslagruimte

Aantal zitplaatsen
120 binnen, 48 buiten en 24 op het binnen terras

Verplichtingen
Overname personeel

Website
https://www.elliniko.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter