Restaurant in Winkelcentrum Koningshoek te koop

Omschrijving

Jofel Maassluis is één van de vijf vestigingen van het concept “Jofel”, de restaurants combineren de gezelligheid van een eetcafé met de kwaliteit van een restaurant. Bij Jofel koken ze niet alleen lekker, er wordt ook gezorgd dat de gerechten fraai worden uitgeserveerd. Met daarbij een passend “verhaaltje” over het menu en de wijnen. Alles op een jofele en informele en persoonlijke wijze.

“Jofel” is er voor een breed publiek. Dat begint om elf uur heel ontspannen voor een lunch, een ‘high tea’, een al dan niet aangeklede borrel (‘high wine’ en ‘high beer’) en het diner. Uiteraard varieert de uitgebreide menukaart met regelmaat. Later op de avond is er vaak wat luidere sfeer verhogende muziek. Het idee is dat iedereen zich welkom moet kunnen voelen, of het nu gaat om jong en oud, gezinnen met kinderen, zakelijk of privé.

Jofel is naast één van de drukke ingangen van het Winkelcentrum gevestigd recht tegenover de Hema en de Aldi. Bij binnenkomst wordt direct de aandacht getrokken door de centrale eiland bar en de prachtige open keuken. Het aantal zitplaatsen binnen is 100, het terras heeft maar liefst 110 zitplaatsen recht tegenover het Gemeentehuis. Bij het gehuurde hoort ook een opslagruimte van +/- 100m2 in de kelder van het Winkelcentrum. In deze kelderruimte kunnen leveranciers hun vrachtwagen lossen en is ook de centraal geregelde afvalvoorziening welke vanuit de servicekosten wordt betaald.

Jofel Maassluis is gevestigd in Winkelcentrum de Koningshoek, een goedlopend winkelcentrum met jaarlijks 4 miljoen bezoekers uit de wijde omgeving. Met meer dan 60 winkels biedt Koningshoek een sterke mix van internationale ketens en lokale ondernemers aangevuld met een compleet aanbod aan versspecialiteiten en horeca. Koningshoek ligt op drie autominuten van het centrum van Maassluis, naast het Gemeentehuis en Theater Koningshof. Parkeren is gratis op de ruime parkeerplaatsen rondom het centrum. Ook met de metro en de bus is het gemakkelijk bereiken.

Vanwege uitbreiding op een andere grotere locatie hebben huidige ondernemers besloten om een koper te zoeken voor Jofel Maassluis. Bij een verkoop zal de naam “Jofel” niet mee worden verkocht en dient de aanwezige merkuitstraling te worden verwijderd.

Mocht u na het lezen van de brochure te willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Koningshoek 93
3144BA Maassluis

Vraagprijs
€ 150.000,- voor Inventaris, huurdersbelang en goodwill

Huurprijs
€ 8,536.05 per maand excl. BTW

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 30 juni 2029 en daarna telkens met 5 jaar verlengd
  • Huurwaarborg ter grootte van 3 maanden huur + BTW
  • Maandelijkse Servicekosten € 1.027,18 en marketingbijdrage € 378,91

Oppervlakte
285 m2 binnen, 100 m2 kelder en 227 m2 terras

Aantal zitplaatsen
100 binnen en 110 op het terras

Verplichtingen
Drankafnameverplichting bij Brouwerij Grolsch t/m 31 maart 2026

Website
https://www.jofeletenendrinken.nl/maassluis/

Bestemmingsplan
De bestemming is Centrum en geschikt voor Horeca t/m categorie 2; Klik hier voor het bestemmingsplan. En klik hier voor de Staat van Horeca activiteiten en de omschrijving van de categorieën.

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter