Restaurant Les Copains in Delft te koop

Adres
Breestraat 8
2611RG Delft

Vraagprijs
€ 0 op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
€ 2.700,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 95 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 40 zitplaatsen

Verplichtingen
één personeelslid

Website
http://www.lescopains.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Les Copains mag zich met recht hét Visrestaurant van Delft noemen. Al meer dan 17 jaar zijn Debbie en Eric Ketel de ondernemers achter dit succesvolle restaurant. En nu na 17 jaar komt het moment dat zij een andere weg in willen slaan en Les Copains willen verkopen.

Les Copains is in 2018 verbouwd en voorzien van een frisse, tijdloze en moderne inrichting. De half open keuken is op een mooie plek in het Restaurant gepositioneerd zodat het restaurant niet alleen vanuit de bar kan worden aangestuurd maar ook vanuit de keuken.

Les Copains heeft een oppervlak van ruim 95 m2 met 40 zitplaatsen, een half open keuken, opslagruimte, spoelkeuken praktische bar en ruime toiletten met garderobe. Dit Restaurant is echt een turn-key bedrijf ingericht met hoogwaardige materialen waar een nieuwe ondernemer een mooie toekomst op kan bouwen!

Er zijn nog wat mogelijkheden tot uitbreiding van omzet, bijvoorbeeld door de openingsdagen/tijden te verruimen. Deze locatie is gezien de ligging tussen het Station en het Centrum zeer geschikt voor een uitbreiding met ontbijt, lunch etc. Vlakbij het Theater, de Zuidpoort garage en diverse toeristische bezienswaardigheden.

De pand eigenaar staat daarnaast open voor eventuele verkoop van het vastgoed in combinatie van het naastgelegen pand met 9 verhuurde kamers.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.