Prachtig Restaurant in Zevenhuizen ZH te koop

Adres
Dorpsstraat 107
2761AN Zevenhuizen

Vraagprijs
€ 95.000,- voor Goodwill, Inventaris en Huurdersbelang

Huurprijs
€ 2.000,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 160 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 47 binnen en 30 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://grumpies.eatbu.com/?lang=nl#

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Restaurant Grumpies in Zevenhuizen is een warm ingericht Restaurant op basis van de Amerikaanse keuken. Het Restaurant is modern en stoer ingericht met respect voor het pand. Bij binnenkomst wordt gelijk de aandacht getrokken door de mooi uitgelichte bar met in de achterwand de semi-open keuken.

De keuken is zeer smaakvol en praktisch ingericht en voorzien van alle apparatuur om een brede kaart te voeren. Aan de achterzijde van het pand is er een fijne tuin met een zonnig terras waar het goed toeven is. Gasten komen hier graag voor een goede lunch, diner of borrel.

Grumpies is beperkt open geweest doordat de onderneming in Coronatijd is gestart. Voor een nieuwe ondernemer betekent dit dat er een kant en klaar Horecabedrijf over is te nemen.

Het kan zeer goed onder het concept van Grumpies worden doorgevoerd, maar de ruimte is voor meerdere concepten geschikt. Huidig ondernemer heeft een ander aanbod gekregen waar hij graag op in wil gaan, hierdoor heeft hij ervoor gekozen om zijn Grumpies te verkopen.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp. Bezichtigingen alleen op afspraak na contact met de makelaar.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.