Restaurant 200m2 aan het Ginneken in Breda

Adres
Ginnekenweg 262
4835nk Breda

Vraagprijs
€ 40.000,-

Huurprijs
€ 2.300,- per maand vrij van BTW

Huurborg
Drie maanden huur

Oppervlakte
+/- 200 m2 binnen en +/-200m2 tuin

Aantal zitplaatsen
60

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Restaurant “De Saeck” aan het Ginneken in Breda is een ideale plek voor een lunch of diner. Met een mooie lichte serre en zonnige tuin en een menukaart met voorliefde voor biologische en streekproducten.

De onderneming bestaat uit meerdere ruimtes op een oppervlakte van meer dan 200 m2 met in totaal 60 zitplaatsen binnen;

• Een voorterras van +/-12 zitplaatsen.
• Een restaurant gedeelte met bar van 35 zitplaatsen
• Een serre waarvan het dak open kan op zomerse dagen met 25 zitplaatsen.
• Een zeer ruime keuken voorzien van apparatuur om een uitgebreide menukaart te kunnen voeren.
• Aan de achterzijde is een zeer ruime tuin met vijver, moestuin en gazon met en een ruim terras.

Het restaurant is zeker voort te zetten met huidig concept maar de ruimte leent zich ook voor andere concepten. Denk hierbij aan een Pizza concept, Steakhouse, Sushi of een familie restaurant concept.

Het Ginneken wordt ook wel gezien als een klein stukje Frankrijk binnen Breda. Een plek waar de klant nog echt klant is en de winkels geen ketens, maar speciaalzaken met ondernemers met een hart en passie voor hun zaak. Een gezellige, bourgondische sfeer is een van de eerste dingen die je te binnen schiet als je het Ginneken betreedt. Ook is het Ginneken een gedeelte van Breda met een rijke historie en veel bezienswaardigheden, zoals de Sint Janskerk en de historische waterpomp op ‘t Ginnekenmarktje.

Bij een geschikte kandidaat met een goed bedrijfsplan behoort een financiering van een deel van de koopsom eventueel tot de mogelijkheden.

Mocht u na het lezen van deze brochure interesse hebben in dit horeca bedrijf, neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.