Strandpaviljoens te koop

Adres
Strand Zuid-Holland


Vraagprijs
€ 0 neem contact op voor meer info

Huurprijs
€ 0 neem contact op voor meer info

Oppervlakte
+/- 200m2

Aantal zitplaatsen
> 200

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Op zoek naar een strandpaviljoen om over te nemen?? De Horecatussenpersoon heeft meerdere strandpaviljoens in de stille verkoop, het betreft seizoensgebonden bedrijven langs de kust van Zuid-Holland.

Het zijn zogenoemde discrete verkoop opdrachten, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Mocht u na het lezen van de advertentie meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.