Horecavastgoed met woning in Waddinxveen te koop

Omschrijving

Grandcafé Linq is een eigenwijs en eigentijds Grandcafé aan een doorgaande weg in Waddinxveen. "Linq" is dé gelegenheid in Waddinxveen om tijdens het winkelen een kop koffie met gebak te nuttigen of om gezellig te borrelen en heerlijk te dineren. Daarnaast wordt het regelmatig gebruikt voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten. Grand Cafe Linq ligt goed bereikbaar centraal in Waddinxveen met ruime gratis parkeergelegenheid praktisch voor de deur.

Grandcafé Linq heeft een zonnig terras aan de voorzijde, binnen in het Grand Café gedeelte valt de sfeervolle U-vormige bar direct op. Achter de bar bevind zich de praktische keuken met veel opslagruimte en daarnaast een apart af te sluiten ruimte welke ook wordt gebruikt voor feesten en partijen.

De onderneming wordt met het vastgoed op eigen grond te koop aangeboden inclusief het bovenliggende woonhuis met eigen opgang. Deze woning met twee verdiepingen en een vliering is drie jaar geleden gerenoveerd en heeft drie slaapkamers, een wasruimte, separaat toilet, een ruime badkamer, compacte keuken, woonkamer en een heerlijk dakterras. De woning heeft een eigen opgang waardoor deze separaat kan worden verhuurd of gebruikt kan worden om personeel te huisvesten.

De woning en Horeca worden bij verkoop vrij van huurder opgeleverd. De Horeca is vrij van brouwerij en speelautomaten verplichtingen, de vraagprijs voor het onroerend goed is € 669.000,- k.k. exclusief de goodwill en het inventaris waarvan de prijs op aanvraag zal worden verstrekt.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Koningin Wilhelminaplein 14
2741EA Waddinxveen

Vraagprijs
Onroerend Goed € 669.000,- K.K. / Vraagprijs exploitatie (inventaris/goodwill) op aanvraag.

Huurprijs
0 Pand wordt als geheel te koop aangeboden

Oppervlakte
180 m2 Horeca met 36 m2 terras en 96 m2 woning.

Aantal zitplaatsen
65 binnen en 30 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://www.cafelinq.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter