500 m2 Casco Horecaruimte in het Entrepotgebouw Rotterdam te huur

Adres
Vijf Werelddelen 69
3071PS Rotterdam

Vraagprijs
€ 0 geen overname

Huurprijs
€ 7.500,- per maand exclusief BTW en servicekosten

Huurborg
2 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 500 m2

Aantal zitplaatsen
meer dan 300 mogelijk

Verplichtingen
Kantoren ondersteunen met Horeca

Website
https://www.destadstuin.nl/locaties/entrepotgebouw

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Ooit was het Entrepotgebouw ‘s werelds modernste pakhuis. Nu hebben de koffie, thee, suiker en specerijen plaats gemaakt voor appartementen, restaurants, winkels en… de eerste locatie van De Stadstuin in Rotterdam!

De Stadstuin is een thuishaven voor creatievelingen, workaholics, trainerts en levensgenieters. Een plek waarbij ontmoetingen en netwerkvorming centraal staan. Werken, live-optredens, vergaderen, workshops, borrelen, allemaal onder één dak:

• 4500 m2 kantoorruimte – voor ongeveer 45 bedrijven
• 2 overlegruimtes (huurders only)
• 4 externe vergaderruimtes en 1 eventspace

In deze prachtige industriële plek is er ruimte voor een Horecaconcept op een oppervlakte van +/- 500m2 in de entree van het gebouw. Wij zoeken hiervoor naar een enthousiaste Horeca ondernemer die de Stadstuin compleet maakt!

De Horeca zal niet alleen gericht zijn op de huurders/kantoren van De Stadstuin, maar ook open zijn voor andere gasten uit de omgeving. Aan de voorzijde is er de mogelijkheid om een zeer groot terras te plaatsen op het ruime plein met uitzicht over de Haven. Vanuit deze haven zijn er veel maritieme activiteiten zoals verhuur van sloepen en RIB varen etc.

De Stadstuin verwacht wel van de Horeca dat deze de catering verzorgd voor de vergaderruimtes, bij evenementen, ontbijtsessies en bezoekers van de Stadstuinkantoren ontvangt. De Horeca dient in ieder geval geopend te zijn tijdens kantooruren, maar het liefst ook daarbuiten. Dit is een mooie kans om te starten met een gegarandeerde omzet vanuit de kantoren en de vergaderruimtes.

Het Entrepotgebouw ligt op de Kop van Zuid, met in de omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.