Afhaal en bezorgrestaurant in Rotterdam Kralingen te koop

Adres
Willem Ruyslaan 18
3063ES Rotterdam

Vraagprijs
€ 175.000,-

Huurprijs
€ 2.900,- Ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
176 m2 begane grond en 141 m2 kelder

Aantal zitplaatsen
+/- 25 (is uit te breiden)

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

In de prachtige Rotterdamse wijk Kralingen op vijf minuten afstand van de Erasmus Universiteit zit Macho Mama. Hier verkopen ze ‘gezond fastfood’. Bij de term fastfood denk je al snel aan een vette, ongezonde hap, maar dat is niet wat je krijgt bij dit op de Mexicaanse keuken geïnspireerd restaurant.

Als gast kun je zelf je eigen maaltijd samenstellen en hebt hiervoor veel keuze. Het menu loopt van Salad Bowls tot Burrito’s en zoete desserts. Wil je graag gezond, dan kies je voor meer groente. Maar heb je toch zin in iets vetter, dan kun je ook kiezen voor drie lagen kaas en wat meer vlees.

Macho Mama is op een fantastische zicht locatie gevestigd, op de kruising van de Oostzeedijk met de Willem Ruyslaan. Recht tegenover Macho Mama bevind zich het Student Hotel en in de buurt zitten meerdere Studentenverenigingen.

Het concept kan ook zeker goed voort worden gezet op huidige wijze, maar de ruimte leent zich ook voor andere concepten. Eventueel kunnen er ook twee concepten in het pand worden ondergebracht met één centrale keuken. Het geheel is in 2020 vanuit casco situatie volledig gas-loos is ingericht.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.