Brasil Rodizio Rotterdam te koop

Adres
Westblaak 86
3012KM Rotterdam

Vraagprijs
€ 0 op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
€ 7.352,99 ex BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 380 m2

Aantal zitplaatsen
170 binnen (BG-Entresol en kelder) en 2x35 terras

Verplichtingen
Brouwerij, kassa en personeel

Website
https://www.brasilrodizio.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Brasil Rodizio is een Braziliaans Grillrestaurant op een geweldige zicht locatie in het centrum van Rotterdam, de Westblaak. Zo ongeveer elke bezoeker aan deze stad is wel ’s langs dit pand gereden. Het Restaurant zit direct naast de skate-baan op de Westblaak, tussen de Coolsingel en het Eendrachtsplein. In de komende jaren wordt de omgeving flink aangepakt door de Gemeente, de Skatebaan wordt vernieuwd en wordt onderdeel van het nieuwe Blaakpark.

Bij Brasil Rodizio komen gasten om te genieten van de heerlijke Rodizio gerechten, tegen het einde van het Diner neemt een DJ plaats achter de draaitafels. Vanaf dat moment transformeert het van een Restaurant naar een Cocktail Lounge met live entertainment.

Op de heerlijke terrassen (2x38m2) aan beide kanten van het gebouw is er vanwege de ideale ligging altijd wat te zien. Eenmaal binnen worden de gasten verrast door de ruimte. Een flinke bar met daar achter het buffet voor het Diner met een grote Rodizio Grill. Hier zijn ruim 130 sfeervolle zitplaatsen verdeeld over de begane grond (140m2) en de entresol (100m2). In de kelder(140m2) is een feestzaal met 40 zitplaatsen, de toiletten en natuurlijk de ruime keuken voorzien van alle gemakken.

Huidig eigenaar wil deze onderneming verkopen omdat hij toe is aan nieuwe uitdagingen en daar graag zijn focus op wil vestigen. Zeker gezien de toekomstplannen van de Gemeente Rotterdam liggen er hier veel kansen zoals uitbreiding met bijvoorbeeld ontbijt en lunch. Brasil Rodizio is van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 15/16 uur tot in de late uurtjes.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp. Bezichtigingen alleen op afspraak na contact met de makelaar.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.