Brasserie in het Beursgebouw in Vlissingen te koop

Adres
Beursplein 11
4381CA Vlissingen

Vraagprijs
€ 78.000,- Voor inventaris en Goodwill (Huurkoop in 60 maand termijnen bespreekbaar)

Huurprijs
€ 2.600,- per maand ex BTW

Huurborg
€ 5.259,-

Oppervlakte
+/- 296 m2 totaal

Aantal zitplaatsen
112 binnen (42 Begane grond en 70 1e etage) en 60 terras

Verplichtingen
Kassasysteem en Brouwerij

Website
https://brasserie-v.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Deze prachtige onderneming in Vlissingen is een mooie kans voor een ondernemer die een toekomst in deze toeristische Zeeuwse ziet. Het pand dateert uit de VOC tijd en is gebouwd in 1635. Zowel binnen als buiten is dit pand een attractie op zich. De vereniging die eigenaar is staat garant voor een uitmuntende staat van onderhoud.

Op dit moment wordt het als een echte Brasserie geëxploiteerd met uitstekende service en (h)eerlijke betaalbare en mooi opgemaakte gerechten. Een plek waar men overdag terecht kan voor een goede lunch, een kop koffie met gebak, een borrel met wat hapjes of een heerlijk diner.
Er is een aantoonbare omzet gerealiseerd van € 500.000,- maar er liggen voor een nieuwe ondernemer zeker nog kansen om dit eenvoudig uit te breiden met feesten en gezelschappen op de eerste verdieping. Deze verdieping is op horeca ingericht en voldoet aan de gestelde eisen. De keuken en toiletten bevinden zich in de kelder. Maar ook op de bovenverdieping zijn toiletten aanwezig.

Het restaurant op de begane grond meet 85 m2 en heeft stoelen en banken voor 42 personen. Op het terras is plaats voor 60 stoelen. Boven op de eerste verdieping meet de ruimte 85 m2. Hier is plaats voor 70 stoelen of voor feesten en partijen. De keuken meet 35 m2, de berging 20 m2 en het kantoor ook 20 m2.

• Meest markante pand van de stad
• Terras wat uitkijkt over het oude haventje waar de loodsboten altijd actief zijn.
• Alle oude elementen binnen zijn bewaard gebleven
• Parkeergarage op 3 minuten lopen
• Tal van fietsroutes lopen langs het Beursgebouw

De reden van verkoop is dat de zoon van de ondernemer na 5 jaren exploiteren is gestopt net nadat er binnen de familie een bedrijf was aangekocht waar nu de aandacht naar toe gaat. Voor een nieuwe ondernemer is dit een mooie kans, de verkoper is bereid om bij een goed plan de koop door middel van huurkoop te financieren. (Een koper zal minimaal € 15.000,- aan moeten betalen en de rest van de koopsom word verdeeld over 60 maandelijkse termijnen met rente)

Vlissingen heeft 44.566 inwoners en op Walcheren wonen er 114.000 inwoners die bereid zijn om 20 minuten in de auto te rijden om naar hun favoriete restaurant te gaan. Er zijn 12 passantentellers in de stad waarmee de bewegingen van alle personen in Vlissingen worden gevolgd. Daardoor weten we dat er 1,2 miljoen bezoekers per jaar komen en dat aantal groeit nog steeds.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.