Brasserie in het Energiekwartier Den Haag te koop

Adres
Koningin Emmaplein 3
2518RH Den Haag

Vraagprijs
€ 49.000,- voor inventaris en goodwill

Huurprijs
€ 1.560,- vrij van BTW

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
circa 69 m2

Aantal zitplaatsen
32 zitplaatsen waarvan 7 aan de bar

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Brasserie De Sierkan is een Horecabedrijf welke mede door haar uitgebreide vergunningen veel mogelijkheden biedt!

De vergunning laat openingstijden toe van 7.00 uur in de ochtend tot 01.30 uur ’s nachts van zondag tot en met woensdag en tot 02.30 uur ‘s nachts op donderdag, vrijdag en zaterdag. Van oudsher is dit een café geweest, maar de huidige eigenaresse heeft van deze locatie een zeer charmante brasserie gemaakt met openingstijden vanaf 11.00 uur in de ochtend tot 11.00 uur in de avond.

De mogelijkheid is daarnaast ook de dag vroeg te beginnen voor de koffieklanten en de passanten van de achterliggende woonwijken die naar de stad en het centraal station gaan. Deze locatie ligt goed in het zicht en heeft een leuk terras, niet alleen aan de gevel, maar ook op het pleintje aan de overkant.

Al met al een charmante brasserie in een opkomende wijk met diverse mogelijkheden!

Het Energiekwartier ligt centraal binnen de stad, een onderdeel van het gewilde Regentessekwartier. Een stoere buurt direct naast de Haagse binnenstad, met grote contrasten, zoals de Elektriciteitsfabriek en park De Verademing. Een buurt in transformatie. Een spannende plek voor culturele, culinaire en muzikale activiteiten. Naast de monumentale, industriële panden in het Energiekwartier vind je woningen in alle categorieën en prijsklassen. Hier woon je in de luwte van de binnenstad, op een paar minuten lopen van het centrum van Den Haag.

Door de transformatie die deze wijk doormaakt, wordt het Energiekwartier meer een geheel met restaurants, winkels en cultureel vermaak. Ter hoogte van de Elektriciteitsfabriek komen terrassen en een doorsteek naar de Constant Rebecquestraat. Tussen de Loosduinseweg en Zamenhofstraat zijn de eerste nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

Alles op een rijtje:

• 25 zitplaatsen binnen, 7 zitplaatsen aan de bar
• Een terras met 10 zitplaatsen buiten op het pleintje en 10 zitplaatsen aan de gevel
• Huur: € 1.560,00 vrij van BTW
• Horeca vergunning categorie 2
• Grote kelder voor opslag
• Dubbele toiletgroep

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.