Café en cafetaria ter overname

Adres
F.J. Nuijensstraat 1-3
2461RW Ter Aar

Vraagprijs
€ 115.000,- voor goodwill en inventaris

Huurprijs
€ 3.500,- vrij van BTW incl. verhuurde woning

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 190 m2 binnen 100 m2 terras

Aantal zitplaatsen
+/- 77 zitplaatsen binnen, verdeeld over 2 zaken

Verplichtingen
Speelautomaten

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Café "Hiernaast" in Ter Aar is een mooi modern bruin café waar gezelligheid en sfeer bovenaan staan. De onderneming is intern verbonden aan het in het direct naast gelegen pand Cafetaria “Eten bij Daarnaast”. Zowel in het Café gedeelte als in het Cafetaria gedeelte kunnen de gasten genieten van lekkere gerechten uit de centrale keuken.

Huidig ondernemer heeft naast deze Horeca gelegenheden ook nog andere activiteiten waarop hij zijn focus wil leggen. Vandaar dat hij na 4 jaar ervoor heeft gekozen om de Horeca te verkopen.

Het Café heeft een oppervlakte van 138 m2 met 50 zeer ruim opgezette zitplaatsen, een grote bar, rookruimte, 2 dartbanen en een biljart. Achter de bar is de keuken welke voor zowel het Café als de Cafetaria wordt gebruikt. Aan de voorzijde van de ondernemingen is er een gedeeld terras van 100 m2, dit terras wordt binnenkort aangevuld met een Jeu de Boules baan. Het Cafetaria heeft een oppervlakte van 80 m2 met 22 zitplaatsen en een uitgiftepunt. De keuken is voorzien van diverse goed onderhouden keukenapparatuur. De woning boven het Cafetaria hoort bij het gehuurde en wordt door huidig ondernemer verhuurd.

De onderneming is ongewijzigd over te nemen, maar biedt ook zeker kansen voor een nieuwe ondernemer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitbreiding van openingsdagen/tijden.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.