Café Enphi in Den Haag te koop

Omschrijving

Café Enphi is een buurtcafé op een mooie plek in de Bloemenbuurt. Dit café leent zich uitstekend om te verbouwen tot wijnbar of een hoogdrempelig modern eetcafé met een zonnig terras (30 zitplaatsen) met buurtfunctie.

Het Café is in een hoekpand gevestigd direct naast een ruim parkeerterrein tegenover de tramremise van de HTM gevestigd en is een bekend café bij het HTM personeel. Café Enphi is compleet ingericht met bar, toiletgroep, keuken, ruime kelder en een achtertuin met opslag. Bij het café hoort een woning met 3 ruime kamers waar de nieuwe ondernemer zelf kan wonen, de keuken wordt gedeeld met het Café. De vergunning laat openingstijden toe tot 01.30 uur van zondag t/m woensdag en tot 02.30 uur op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Vanwege de gezondheid van de onderneemster is het Café is op dit moment tijdelijk gesloten, hier is rekening mee gehouden in de aantrekkelijke vraagprijs.

Mocht u na het lezen van deze advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Lijsterbesplein 1
2563KX Den Haag

Vraagprijs
€ 17.500,- voor Goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 2.177,- Horeca ex BTW én € 405,- woonruimte vrij van BTW

Huurovereenkomst

Oppervlakte
+/- 159 m2 inclusief woning en kelder

Aantal zitplaatsen
+/- 40 binnen en 30 op het terras

Verplichtingen
Speelautomaten via de verhuurder

Bestemmingsplan
De bestemming is Wonen-1 en geschikt voor Horeca tot en met de categorie 2 van de Staat van Horeca-categorieën. Klik hier voor het bestemmingsplan. En klik hier voor de Staat van Horeca activiteiten en de omschrijving van de categorieën.

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter