Café ter overname

Adres
F.J. Nuijensstraat 1-3
2461RW Ter Aar

Vraagprijs
€ 52.000,- voor goodwill en inventaris

Huurprijs
€ 1.750,- vrij van BTW na aftrek huur van verhuurde woning (€ 750)

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 138 m2 binnen 75 m2 terras

Aantal zitplaatsen
+/- 50 zitplaatsen binnen

Verplichtingen
Speelautomaten Novomatic

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Café "Hiernaast" in Ter Aar is een mooi modern bruin café waar gezelligheid en sfeer bovenaan staan. Huidig ondernemer heeft naast deze Horeca gelegenheden ook nog andere activiteiten waarop hij zijn focus wil leggen. Vandaar dat hij na bijna 5 jaar ervoor heeft gekozen om de Horeca te verkopen.

Het Café heeft een oppervlakte van 138 m2 met 50 zeer ruim opgezette zitplaatsen, een grote bar, rookruimte, 2 dartbanen en een biljart. Aan de voorzijde van de onderneming is er een gezellig terras. Bij het gehuurde hoort ook een appartement welke door huidig ondernemer tot juni 2021 is verhuurd voor € 750,- per maand.

De onderneming is ongewijzigd over te nemen, maar biedt ook zeker kansen voor een nieuwe ondernemer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitbreiding van openingsdagen/tijden of verandering van concept.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.