Cafetaria Eten bij Daarnaast te koop

Adres
F.J. Nuijensstraat 1
2461RW Ter Aar

Vraagprijs
€ 35.000,-

Huurprijs
€ 1.000,- per maand vrij van BTW

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
80 m2 binnen en 25 m2 terras

Aantal zitplaatsen
22 binnen en 28 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://www.eten-bij-daarnaast-ter-aar.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Bij Cafetaria “Eten bij Daarnaast” kunnen de gasten genieten van lekkere gerechten uit een praktische keuken.

Huidig ondernemer heeft naast deze Horeca gelegenheid ook nog andere activiteiten waarop hij zijn focus wil leggen. Vandaar dat hij ervoor heeft gekozen om het Cafetaria te verkopen.

Het Cafetaria heeft een oppervlakte van 80 m2 met 22 zitplaatsen en een uitgiftepunt. De keuken is voorzien van diverse goed onderhouden keukenapparatuur. Op dit moment wordt er met name diverse kip producten, kapsalon en Turkse Pizza's verkocht. Aan de voorzijde van het Cafetaria is er een gedeeld terras van 25 m2 met 28 zitplaatsen, dit terras wordt binnenkort aangevuld met een Jeu de Boules baan.

De onderneming is ongewijzigd over te nemen, maar biedt ook zeker kansen voor een nieuwe ondernemer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitbreiding van openingsdagen/tijden of het aanvragen van een speelautomaten vergunning bij de Gemeente. (Op dit moment staan er geen speelautomaten)

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.