Casco Horecaruimte te huur

Adres
Buitenwatersloot 17
2613TA Delft

Vraagprijs
€ 20.000,- voor de overname van inventaris en huurdersbelang (nieuwe toiletten etc)

Huurprijs
€ 2.000,- vrij van BTW per maand

Huurborg
€ 6000,-

Oppervlakte
+/- 90 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 50 maar meer mogelijk

Verplichtingen
Speelautomaten (geen verplichting om te plaatsen, maar indien huurder deze wel wenst dan exclusief van GEMA Speelautomaten)

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Aan de mooie gracht van de Buitenwatersloot tussen het Station van Delft en Parkeergarage Prinsenhof ligt deze Horeca ruimte. Voorheen was hier feestcafé de Tobbe gevestigd, op dit moment ondergaat het pand een renovatie waarbij het achterste deel van het vroegere Feestcafé aan wordt gepast naar woonruimtes.

Het voorste gedeelte van ongeveer 100 m2 zal als Horecaruimte worden verhuurd waarbij de verhuurder nieuwe toiletten aanlegt en indien een kandidaat huurder dat wenst een keuken en/of opslagruimte aanbrengt.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.