Casco Horecaruimte te huur in Naaldwijk

Adres
Molenstraat 27B/C/D
2671EW Naaldwijk

Vraagprijs
€ 0 geen overnamekosten

Huurprijs
€ 3.000,- ex BTW per maand

Huurborg
€ 11.000,-

Oppervlakte
+/- 200 m2 zie omschrijving

Aantal zitplaatsen
> 150+

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Deze casco ruimte ligt direct naast de kerk in een romantisch hofje, in het verleden was hier o.a. Italiaans Restaurant Il Vicoletto gevestigd. De ruimte is verdeeld over twee panden waar een toekomstig huurder eventueel met toestemming van verhuurder één ruimte van kan maken. Door deze twee panden te combineren kan er eventueel in overleg een sfeervol terras worden geplaatst.

Het restaurant was voorheen in het grootste pand gevestigd met daarin een begane grond van ongeveer 80 m2 en een eerste etage van +/- 67 m2 met een prachtig uitzicht op de kerk en de tuin van de kerk. Het andere gedeelte is ongeveer 55m2 en leent zich bij uitstek om bijvoorbeeld de bar of te plaatsen of juist te gebruiken voor groepen of meer voor een lunch functie. Dit is dan ook met uitstek een mogelijkheid om zonder overnamebedrag een Horecabedrijf te starten met een flink aantal meters oppervlakte.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.