Eetcafé met feestzaal ter overname in Den Haag

Omschrijving

Sportscafé Blitz is een zeer stijlvol ingericht Horecabedrijf op Sportcentrum de Rhijenhof in Den Haag. Bij Blitz komen gasten om te genieten van lekkere gerechten met een Cocktail, één van de 50 bieren of voor een heerlijke koffie met gebak.

Het bedrijf heeft meerdere gezichten; in de basis is het geopend om de sporters van het sportpark te voorzien van een hapje en een drankje. Ook gasten van buitenaf zijn meer dan welkom en het is een plek om op één van de schermen sportwedstrijden te volgen, om een drankje te doen met vrienden of om een feest in de zaal te vieren.

De feestzaal is de perfecte locatie voor feesten, bruiloften, jubilea, vergaderingen, teambuilding sessies, babyshowers, kinderfeestjes, borrels, (lunch)buffetten en diners. De zaal wordt verhuurd voor feesten en partijen tot 120 personen. Blitz is ook een officiële trouwlocatie met een heuse trouwkapel aan het water.

Sportscafé Blitz is zeer goed te bereiken en op het terrein van het sportcentrum is een ruime parkeerplaats beschikbaar. Het sportcentrum bestaat uit een vestiging van Basic-Fit, Fysiotherapie, sportwinkel en een tennisclub met 7 squashbanen, een tennisschool, 14 gravel tennisbanen en 12 indoor tennisbanen. Omdat de ruimte van het sportcomplex wordt gehuurd, moet de Horeca wel geopend zijn op de tijden dat er gesport wordt.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Noordweg 44a
2548AC Den Haag

Vraagprijs
Goodwill/Inventaris € 195.000,-

Huurprijs
€ 3.500,- per maand ex. BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
Bar +/- 150m2, +/- Zaal 140m2, +/- Terras 250m2

Aantal zitplaatsen
100 binnen, 40 terras en zaal tot 120 personen

Verplichtingen
Brouwerij, lease koffiemachine en vaatwasser

Website
https://blitzsportscafe.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter