Eetcafé met vastgoed in Maassluis ter overname

Adres
Zuiddijk 1-1RD
3143AR Maassluis

Vraagprijs
€ 600.000,- K.K. voor Horecabedrijf inclusief het vastgoed

Huurprijs
€ 0 - Erfpacht € 623,- per jaar

Oppervlakte
Horeca +/- 130 m2

Aantal zitplaatsen
60 binnen

Verplichtingen
Speelautomaten

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Eetcafé de Dijk staat bekend om het prachtige uitzicht op het oude centrum van Maassluis. Een uitzicht wat een extra speciaal tintje krijgt
door de Panorama ramen waarmee je het gevoel krijgt boven het water te zitten.

Dit is een eetcafé zoals het hoort, hier kun je ongedwongen genieten van de heerlijkste gerechten, een biertje drinken met vrienden of darten op één van de drie dartbanen. De huidige ondernemer is al sinds 1989 hier werkzaam en is sinds 2007 eigenaar van het bedrijf. Voor hem is het moment nu aangebroken om afscheid te nemen van zijn mooie eetcafé en om meer tijd te kunnen geven aan het gezinsleven.

Niet alleen het eetcafé is zijn eigendom, maar ook het vastgoed waar het in is gevestigd met daarbij ook een 3 kamer woning met eigen opgang. Het is in zijn geheel over te nemen; pand, woning en exploitatie.

Het eetcafé is op een dijk gevestigd, de indeling is als volgt;

• Entree met bar, open keuken en circa 60 Zitplaatsen.
• Één dartbaan op de begane grond.
• Kelder met een zaaltje en twee dartbanen.
• Toiletten en een opslagruimte met kelderbierinstallatie.
• Sfeervol terras met uitzicht op de haven.

Boven het eetcafé bevindt zich de 3 kamer woning met eigen opgang zodat deze ook los kan worden verhuurd. Dit object is uitermate geschikt wonen en werken te combineren, het zou ook een mooie plek kunnen zijn om een goede lunch functie toe te voegen. Dit wordt op dit moment niet gevoerd, eetcafé de Dijk is geopend van dinsdag t/m zondag geopend van 15.00 – 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 04.00 uur. Het geheel heeft een gemengde bestemming waardoor het wellicht ook voor andere doeleinden dan Horeca kan worden gebuikt.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.