Fast-Food Restaurant in Den Haag ter overname

Adres

Den Haag

Vraagprijs
€ 1.085.000,- Voor overname Goodwill, Inventaris en het vastgoed

Huurprijs
€ 1.000,- grondhuur per maand

Oppervlakte
+/- 84 m2 bebouwd

Aantal zitplaatsen
Op aanvraag beschikbaar

Verplichtingen
Personeel

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Op zoek naar een mooie kans om te starten of uit te breiden in de Fast-Food sector, dan hebben wij een prachtige onderneming inclusief het vastgoed ter overname. Een prachtig Fast-Food Restaurant dichtbij een drukbezocht recreatiegebied in Den Haag ter overname met hoge omzet en resultaat.

Het betreft hier een discrete opdracht, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Verder is het belangrijk dat een kandidaat koper over voldoende eigen vermogen beschikt gezien de hoogte van de overnamesom. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Benieuwd hoe we dat zien, neem dan contact op met Rik Hendriks via mail naar info@dehorecatussenpersoon.nl, bel naar 06-83900428 of klik hier voor Whatsapp en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.