Fast Food Restaurant in het Zuiderpark Den Haag te koop

Omschrijving

Op zoek naar een mooie kans om te starten of uit te breiden in de Fast-Food sector, dan hebben wij een prachtige onderneming inclusief het pand ter overname. Het Hapje is een prachtig Fast-Food Restaurant aan de ingang van het Haagse Zuiderpark, deze vestiging staat ook wel bekend als Het Hapje Vreeswijkstraat. Deze ingang is recht tegenover de kinderboerderij en het Zuiderpark is dé plek waar vele festivals worden gehouden, waar veel omwonenden recreëren op de "speelweides" en waar publiekstrekkers zijn zoals de Sportcampus, het zwembad, Theater, Gouden Wok en diverse sport verenigingen zoals hockey, voetbal maar ook paardrijden.

Het Hapje, een begrip voor elke Hagenees, dat zijn de fastfoodrestaurants van Het Hapje zeker. De kwaliteits snacks vinden gretig aftrek rondom het Haagse Zuiderpark en ver daarbuiten. Het Hapje is begonnen in 1976 als een snackcar onderneming, daar werd de basis gelegd voor het succesverhaal van Het Hapje dat in 1986 overgenomen werd door de volgende generatie. Het opvallende nieuwbouw pand in de Vreeswijkstraat werd in augustus 1996 in gebruik genomen.

Het Hapje is 7 dagen in de week van 10.00 uur tot 00.00 uur geopend en heeft een vergunning om alcohol te mogen verkopen. Aan de voorzijde en aan de zijkant is er een ruim terras met 80 zitplaatsen. Op de begane grond bevindt zich het restaurant met de keuken, bakwand en vitrine, in de kelder zijn toiletten en aan de achterzijde van het pand zijn er twee vuurwerk bunkers in verband met de jaarlijkse verkoop van vuurwerk. De vergunning hiervoor is in 2022 weer voor 5 jaar verlengd, mocht de verkoop van vuurwerk ooit eindigen dan leent deze ruimte zich er ook voor om een extra keuken in te maken. Deze keuken kan dan bijvoorbeeld worden gebruikt voor de bezorging of als uitbreiding van het restaurant.

Het Hapje Vreeswijkstraat is gezien het resultaat zeer goed voort te zetten als Fast-Food restaurant, maar de ruimte leent zich ook voor andere concepten dan het huidige. De vraagprijs is op aanvraag beschikbaar en vanwege de hoogte van de vraagprijs is het belangrijk dat een kandidaat koper over voldoende eigen vermogen beschikt. Het betreft hier de overname van één van de drie vestigingen van Het Hapje, overname van de gehele groep is op termijn bespreekbaar.

Benieuwd hoe we dat zien, neem dan contact op met Rik Hendriks via mail naar info@dehorecatussenpersoon.nl, bel naar 06-83900428 of klik hier voor Whatsapp en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Anna Polakweg 2
2546AC Den Haag

Vraagprijs
€ 0 op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
€ 1.000,- grondhuur per maand

Huurovereenkomst
  • Grondhuurovereenkomst
  • Huurtermijnen 5+5+1 jaar en daarna automatisch verlengd

Oppervlakte
+/- 84 m2 bebouwd

Aantal zitplaatsen
24 zitplaatsen binnen en 80 op het terras

Verplichtingen
Overname van personeel

Website
http://www.hethapje.nl

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter