Gastrobar in Vlaardingen te koop

Omschrijving

Gastrobar VanDalen in Vlaardingen is een fijne plek waar je kunt genieten van zeer goede wijnen, cocktails, andere dranken en smakelijke kleine gerechtjes die zich goed lenen om te delen.

De Gastrobar bevind zich in een prachtig pand uitkijkend over de Oude Haven met op de kade een zonnige eiland terras en terras aan de gevel. Bij binnenkomst trekt de sfeervolle en ruime bar direct de aandacht, de bar is zo geplaatst dat het een plek is om te genieten van een goed glas wijn maar ook aan kan worden gegeten. Op de begane grond zijn in totaal 55 zitplaatsen verdeeld over zowel hoge als lage tafels, op de 1e etage is de ruime open keuken met 16 zitplaatsen, en tenslotte de 2e etage welke wordt gebruikt als opslag -en personeelsruimte.

Voor een nieuwe ondernemer liggen hier zeker nog kansen, het concept kan zonder meer voort worden gezet met daarbij verruiming van de openingstijden. Bijvoorbeeld door ook tijdens de lunch en zondag open te gaan, ook kan het eenvoudig aan worden gepast naar andere Horeca concepten.

Je vindt van Dalen Gastrobar op de Westhavenkade 10 in Vlaardingen. De Gastrobar is van dinsdag t/m donderdag geopend van 17:00 t/m 23:00 en vrijdag en zaterdag van 17:00 t/m 00:00. Op zondag en maandag is van Dalen gesloten.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Westhavenkade 10
3131AB Vlaardingen

Vraagprijs
Goodwill/Inventaris € 95.000,-

Huurprijs
€ 2.998,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
281 m2 verdeeld over 3 verdiepingen

Aantal zitplaatsen
55 op de begane grond, 16 op de 1e etage en 60 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://vandalengastrobar.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter