Grieks afhaal en bezorgrestaurant ter overname

Omschrijving

Greek Express is een modern ingericht afhaal en bezorg Restaurant wat bekend staat om haar smaakvolle gerechten. De altijd gezellige en levendige Reinkenstraat in de wijk Duinoord te Den Haag is in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een straat met bijzondere winkeltjes en gezellige eetcafétjes. Duinoord is een wijk in Den Haag, in het stadsdeel Scheveningen.

Duinoord grenst aan de wijken Zeeheldenkwartier, Regentessekwartier, Bomen- en Bloemenbuurt, Geuzen- en Statenkwartier en Zorgvliet. Greek Express is mede door haar ligging een goede uitvalsbasis om een groot gedeelte van de Haagse inwoners van heerlijke maaltijden te voorzien.

Deze onderneming is recent verbouwd en kan ongewijzigd worden overgenomen, maar leent zich zeker ook voor andere afhaal/bezorgconcepten. Daarnaast is het ook zeer geschikt om te wijzigen in een andere vorm zoals bijvoorbeeld een lunchroom of snackbar. Vraagprijs € 52.500,- eventueel mogelijkheid tot financiering bij geschikte kandidaat en aanbetaling van € 40.000,-.

Er zijn mogelijkheden om bij de Gemeente een Horeca categorie 1 tot 23.00 uur met alcohol en speelautomaten aan te vragen.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp. Bezichtigingen alleen op afspraak na contact met de makelaar.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Reinkenstraat 57
2517CR Den Haag

Vraagprijs
€ 52.500,- eventueel mogelijkheid tot financiering bij geschikte kandidaat en aanbetaling van € 40.000,-

Huurprijs
€ 1.500,- per maand vrij van BTW

Huurborg
€ 5.700,-

Oppervlakte
+/- 90m2 exclusief achtertuin

Aantal zitplaatsen
2

Verplichtingen
Géén

Website
https://www.greekexpress.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter