Groot horecabedrijf in Zoetermeer ter overname

Adres
Dorpsstraat 114
2712AN Zoetermeer

Vraagprijs
€ 395.000,- voor inventaris, goodwill en huurdersbelang

Huurprijs
€ 12.829,- per maand excl. BTW. Voor 2 panden

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 1000 m2 verdeeld over 2 panden

Aantal zitplaatsen
250 binnen en 250 op het terras met uitbreidingsmogelijkheden

Verplichtingen
Brouwerij Grolsch middels huur, personeel

Website
https://youtu.be/2cB1QZOCvzE

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

“Class by Jofel” is er voor een breed publiek. Dat begint om 12 uur heel ontspannen voor een lunch, een ‘high tea’, een al dan niet aangeklede borrel (‘high wine’ en ‘high beer’) en het diner. Waarbij de uitgebreide menukaart met regelmaat varieert. Later op de avond is er vaak live muziek. Het idee is dat iedereen zich welkom moet kunnen voelen, of het nu gaat om jong en oud, gezinnen met kinderen, zakelijk of privé. “Class by Jofel” is een afwijkende vestiging tot de andere drie vestigingen, dit is met name door de grootte van het pand en het grote aantal zitplaatsen.

Huidige ondernemers hebben recent nog een nieuwe vestiging geopend en hebben daarom besloten afscheid te nemen van deze locatie en zich verder te willen focussen op groei in andere steden.

Het pand in Zoetermeer kent een rijke geschiedenis, het gebouw is in 1924 gebouwd als Schoolgebouw waarin de Openbare lagere school tot de jaren zeventig in was gevestigd. Na die tijd werd het gebruikt als muziekschool en later als horeca met “Pasta Company XL”. In de oorlogsjaren heeft het pand zelfs dienst gedaan als kazerne.

Op dit moment word enkel de begane grond voor a la carte en het recent toegevoegde naastgelegen pand voor feesten en partijen benut voor deze exploitatie. Er zijn mogelijkheden om de boven verdieping aan te passen en de klaslokalen door te breken tot een grote ruimte voor horeca.

Het aantal zitplaatsen binnen is nu 250, het terras aan de voor en achterzijde heeft eveneens 250 zitplaatsen. Het totaal aantal vierkante meters binnen is ruim 1000 m2, hier is ook zeker nog veel ruimte om het aantal zitplaatsen uit te breiden. Er is voldoende gratis en betaald parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand en is het goed bereikbaar voor bijvoorbeeld touringcars. Bij een verkoop zal de naam “Jofel” niet mee worden verkocht, de naam “Class” mag wel worden gebruikt door de nieuwe eigenaar.

Neem binnen een kijkje via Youtube:

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.