Horeca onderneming inclusief woning in oud Rijswijk te koop

Adres
Herenstraat 79
2282BS Rijswijk

Vraagprijs
€ 87.500,- voor Inventaris, Goodwill en Huurdersbelang

Huurprijs
€ 2.800 ex. BTW per maand

Huurborg
Ja

Oppervlakte
100 m2 binnen en 50 m2 terras

Aantal zitplaatsen
50 binnen en 36 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://gransasso.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Middenin het winkelgebied van de oude dorpskern van Rijswijk tegenover de kerk zit Restaurant Gran Sasso. Dit mooie restaurant bestaat sinds 1993, huidig eigenaar is pas de 2e ondernemer sinds de start van de onderneming.

Het restaurant is een paar jaar terug verbouwd, zowel keuken als restaurant zijn flink aangepakt met respect voor het karakteristieke pand. Gran Sasso telt 50 zitplaatsen in een ruime opstelling. De keuken is zeer praktisch ingericht en de culinaire voorliefde van de huidige ondernemer is zichtbaar in de keuken.

Het restaurant is op maandag gesloten en heeft alleen op vrijdag en zaterdag lunch, hier liggen enorme kansen voor een nieuwe ondernemer. Maar deze locatie leent zich gezien de ligging, zonnige terras en het aantal passanten die voorbij voor meerdere vormen van Horeca, met zowel een dag als avond functie. Denk hierbij aan een lunchroom, een brasserie, steakhouse of Aziatisch restaurant. Maar de onderneming kan ook zeker goed als Italiaans restaurant verder worden geëxploiteerd.

Vanaf het gezellige terras aan de voorzijde met 16 zitplaatsen hebben de gasten een prachtig uitzicht op de kerk. In de knusse achtertuin zijn 20 zitplaatsen en is er een opslagruimte met een koel en vriescel. In combinatie met de bovengelegen woning is dit een perfecte onderneming voor een horeca echtpaar. Deze woning met de opgang achter de bar heeft 4 nette kamers en een badkamer.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.