Horecaruimte in Monster te huur

Adres
Kerkplein 4
2681BB Monster

Vraagprijs
€ 0 Géén overname, beschikbaar per 2020.

Huurprijs
€ 3.500,- ex. BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
253 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 100 zitplaatsen te creëren

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Op dit moment wordt de onderneming met name als een café/feest café geëxploiteerd met een beperkte menukaart qua eten. in het verleden was hier het bekende Café de Kleine Jan, wat 17 jaar een begrip was in het Westland. De ligging is zeer goed aan het einde van de winkelstraat recht tegenover de kerk op het Kerkplein.

Er liggen hier behoorlijke kansen voor een nieuwe ondernemer, de plek leent zich ervoor om niet alleen als Café te draaien maar zeker ook om zeker ook om circa 100 zitplaatsen te creëren en er een warm eetcafé / brasserie van te maken. Maar ook een tapasformule of een 3 gangen menu restaurant zou hier een goede kans maken.

Gezien het feit dat er geen overnamebedrag wordt gevraagd is dit een mooie kans voor een startende ondernemer binnen een franchise formule of als zelfstandig horecabedrijf.

In het verleden waren de openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 02.00 uur.

• Aantal m2: +/- 253 m2 binnen
• Terras: 48 zitplaatsen het hele jaar
• Huur: € 3.500,- per maand exc. BTW
• Verplichtingen: Géén

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.