Jaarrond strandexploitatie langs de Zuid Hollandse kust

AdresVraagprijs
€ 0 Op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
€ 0 op aanvraag grond huurkosten beschikbaar

Oppervlakte
+/- 600 m2 binnen en +/- 350 m2 terras

Aantal zitplaatsen
300+

Verplichtingen
Op aanvraag beschikbaar

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

In de stille verkoop aangeboden een prachtig jaarrond strandexploitatie langs de Zuid Hollandse kust. Het betreft hier een bijzonder goed afgewerkt en groot Restaurant aan het strand, met een oppervlakte van +/- 600m2 binnen en +/- 350m2 terras. Het bedrijf wordt inclusief de opstallen te koop aangeboden en heeft een mooie omzet en resultaat. Een kandidaat koper dient dus wel over voldoende eigen vermogen te beschikken.

Het betreft hier een discrete verkoop, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij gevoelige informatie alleen na het tekenen van een geheimhoudingsverklaring verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Voor meer informatie over deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.