Koffietent / bar te pacht in Leiden

Adres
Lammenschansplein 2
2321JA Leiden

Vraagprijs
€ 0 geen overname, wel pacht

Huurprijs
€ 2850 pacht per maand ex BTW

Huurborg
6 maanden pacht incl. BTW

Oppervlakte
50 m2 binnen en 87 m2 terras

Aantal zitplaatsen
35 binnen en 60 op het terras

Verplichtingen
Enkel een speelautomaten verplichting

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Dit eigenwijze barretje is gelegen op de rand van Leiden, net voorbij het Cronesteyn park. Voorheen bekend als Koffietent Kanaalzicht en Bar van Siem. Een heerlijk plekje met een fijn terras aan het water en een kleine eetkamer met open keuken. Dit alles gecombineerd met een vrolijke wereldse uitstraling maakt dat menig Leidenaar hier even komt ontsnappen uit de drukte van de stad en het dagelijks leven.

Een groot voordeel van deze plek is de uitstekende bereikbaarheid met gratis parkeergelegenheid naast de onderneming. Verder zit er in de direct omgeving een grote studentenwijk waar veel gasten vandaan komen en is het een ideale stop voor werklui en zakenmensen.

Het terras is echt een eyecatcher met een oppervlak van +/- 87 m2. De onderneming heeft wel een speelautomaten verplichting, maar is vrij van overige verplichtingen zoals van leveranciers, brouwerijen en personeel over te nemen.

Het betreft hier een pachtsituatie waarbij een ondernemer de exploitatie als het ware huurt in plaats van een grote overnamesom bij aanvang te moeten betalen.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.