Lunchroom - Brasserie in een druk winkelcentrum te koop

Adres
Struytse Hoeck 307
3223DE Hellevoetsluis

Vraagprijs
€ 175.000,-

Huurprijs
€ 5.417,- Ex. BTW/servicekosten/promotie bijdrage

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
198 m2 exclusief buitenterras

Aantal zitplaatsen
+/- 74 binnen en 20 terras (uit te breiden)

Verplichtingen
Op aanvraag beschikbaar

Website
https://www.facebook.com/JosefineFlowersLunchLifestyleHellevoetsluis/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Deze mooie Horeca onderneming zit in het overdekte middengedeelte van het drukke winkelcentrum “De Struytse Hoeck” in Hellevoetsluis. Dit winkelcentrum heeft het hele jaar rond bezoekers uit een grote regio, zomers aangevuld met toeristen die in de omgeving overnachten.

De onderneming wordt nu met name benut als lunchroom maar biedt zeer veel kansen voor een concept dat ook in de avond open is. Denk hierbij aan een familie restaurant, een eetcafé of een pannenkoekenrestaurant. Met een goede bereikbaarheid, volop gratis parkeergelegenheid, een mooi terras en een ingang in en een buiten het winkelcentrum is dit echt een mooie horeca-locatie met vele mogelijkheden!

Huidig ondernemers hebben nog twee andere Horeca bedrijven waar ze hun focus op willen leggen en hebben er voor gekozen om de vestiging in Hellevoetsluis te verkopen. De naam “Josefine” wordt niet mee verkocht, daar deze naam ook bij een andere vestiging wordt gebruikt.

De open keuken is ruim opgezet direct bij de ingang van de onderneming, hierdoor is er vanuit de keuken ruimte voor interactie met de gasten. Aan de achter zijde van de lunchroom is er door de vele hoge ramen goed zicht op het stadspark achter het terras.

Op zomerse dagen kunnen de gasten op het achterterras in de zon genieten, even uit de drukte van het winkelcentrum. Dit terras is eventueel nog uit te breiden qua meters, maar hier moet wel eerst goedkeuring voor worden gevraagd aan de Gemeente. 

Er is vanuit de verkoper een mogelijkheid tot gedeeltelijke financiering van de koopsom bij een geschikte kandidaat, mede hierdoor kan het een mooie kans zijn voor een startende ondernemer!

Neem een kijkje binnen via Youtube:

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.